Am-Mek Oy  Data Group Lauttasaari
Lauttasaarentie 47, 00200 Helsinki   www.am-mek.fi  y-tunnus: 0106508-4
puh 050 5723872    perustamisvuosi: 1968

 

Am-Mek Oy liittyi marraskuussa 2005 Data Group ketjuun. Data Group on vuonna 1992 perustettu, valtakunnallisesti toimiva itsenäisten data-kauppiaiden muodostama luotettava, osaava ja ammattitaitoinen tietotekniikkaketju. Ketjuun kuuluvien liikkeiden tavoitteena on tarjota asiakkailleen kilpailukykyinen hintataso, luotettava laatu ja osaava asiakaspalvelu. Tuotevalikoimaamme kuuluvat tunnettujen valmistajien merkkituotteet. Myös huolto- ja asennuspalvelut, sekä palvelutuotteet ovat tärkeä osa toimintaamme.
 
  • Maksutavat: käteinen ja tavallisimmat kortit. Yrityksille leasing-mahdollisuus. Yritykset voivat hakea myös laskutusasiakkaaksi.
  • Toimitus: Kuljetus kotiin tai työpaikalle onnistuu verkkokauppamme kautta.
  • Takuut ja huolto: Takuu määräytyy valmistajan mukaan. Huollamme tietokoneita sekä Canon ja HP -merkkisiä tulostimia takuuajan jälkeen.
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).